PENYA BARCELONISTA VILASSAR DE MAR I FEDAMAR

Amb la voluntat que té el nou projecte de la Penya Barcelonista de VdM d'anar incorporant equips a la nostra associació per participar competicions esportives, farem una aposta pel foment i el suport a la pràctica de l'esport inclusiu.

Després de reunir-nos amb la Fundació FEDAMAR, entitat sense ànim de lucre que inicia en l'activitat esportiva a tota persona amb disfunció psíquica i física, recolzarem la seva sol·licitud d'integrar-se com a socis de la Penya Barcelonista i defensar els colors del Barça en les competicions de bàsquet i futbol en les que participen.

El col·lectiu d' unes 40 persones que formen part d'aquests equips, s'ha donat d'alta com a socis de la Penya i a partir d'ara jugaran amb la samarreta blaugrana on hi lluirà el nom i l'escut de la Penya Barcelonista de Vílassar de Mar.

La incorporació dels equips de la Fundació FEDAMAR a les dinàmiques de la nostra associació signifiquen un pas de gegant en l'acció social de la Penya, alhora que recuperem la participació activa de la Penya Barcelonista de VdM en competicions esportives i ens esperona a seguir vinculant-nos amb equips d'altres lligues.